Susret s glumcem Hrvojem Zalarom


Susret s glumcem Hrvojem Zalarom

„Gluma je POZIV, A NE POSAO!“

U četvrtak, 20. rujna 2017. naš je 2.c posjetio hrvatski glumac Hrvoje Zalar. Čim je ušao u razred bili smo jako sretni jer nam nikada u razred još nije došao netko takav – „pa on je GLUMAC!“

Kratko se predstavio a zatim smo mi imali mnogo pitanja za njega. Bilo nas je malo sram jer su u razred došle i dvije starije djevojke za koje smo saznali da su članice Novinarske grupe u našoj školi i one su sve pažljivo slušale i snimale.

Brzo smo se opustili i počeli s pitanjima. Na pitanje: „Kako to da ste postali baš glumac?“, odgovorio je da je još u srednjoj školi počeo glumiti u predstavama koje su prikazivali samo roditeljima i prijateljima, ali kada je prvi puta tako glumio je osjetio da je to to! Naučio nas je važnoj stvari, a to je da se u životu trebamo baviti onime što volimo, jer ćemo tada uživati.

Glumčeva rečenica koja nas se najviše dojmila bila je: „Gluma je poziv, a ne posao!“

Nakon druženja smo otišli u kazalište i gledali predstavu „Pavao i njegov glavao“, s našim gostom u glavnoj i jedinoj ulozi. Čak je  naš Mihael imao priliku glumiti na pozornici s pravim pravcatim glumcem!

Ovaj tmuran dan nam je stvarno bio prekrasan! Veliki pozdrav od 2.c

 

 

Učenici i učiteljica 2.c