“Sve o majci” iz vještih pera 4. b

U čast svim majkama, učenici 4. b podijelili su s nama razmišljanja koja su pisali povodom Majčinog dana. Vjerujemo da će se u nadahnutim opisima prepoznati svaka majka.

“Moja majka je visoka poput jablana i vitka kao breza. Svako malo mijenja boju kose pa je sada plava. Meni je lijepa u svim bojama… Ponekad se naljuti na mene pa joj se onda pojave bore na čelu. Ja ih zovem bore ljutilice.”

“…Zdrava je i brižna, kao i svaka mama. Vrlo je kreativna, kao priroda u proljeće… Ima najtopliji zagrljaj. Kad zagrli nekoga koga stvarno voli, mogla bi ga spržiti. Iz nekog razloga koji puta si oboji kosu u svjetlo zelenu ili lijepo ljubičastu. Kaže da se tako osjeća mlađe. Meni ona ne izgleda staro kako ona kaže…”

“U svemu što sam radila me podupirala, kao da je moj osobni trener. Ona je dizajnirala puno slika i nakita, ali je i dizajnirala i moj život…Volim svoju otkačenu  mamu takvu kakva je.”

“Nikada me ne bi izdala. U mojem životu ona mi je najbolji prijatelj. Naš odnos je vrlo dobar, ali ipak znamo se mi i dobro posvađati. Zovem ju Mami. To se njoj dopada jer zbog toga misli da je mlađa.”

Hvala 4. b u ime svih mama!