Cheap NFL Jerseys Factory From China Only $18.99, Free Shipping

Nevidljivi svijetOve školske godine organiziran je interdisciplinarni školski projekt „Nevidljivi svijet“ kojim će se povezati učenici viših i nižih razreda naše škole. cheap jerseys from china Radioničkim aktivnostima razmijenit ćemo znanja i iskustva u prirodoslovnim predmetima.

Učenici sedmih i osmih razreda sa svojim profesorima pripremit će radionice i prezentacije s temama prirodoslovlja koje će prikazati učenicima nižih razreda. Radionice će omogućiti učenicima popularizaciju cheap jerseys factory prirodoslovnog znanja, razvoj vještina vođenja radionice i prezentiranja.

Prva radionica s temom „Nevidljiv svijet oko nas – bakterije “ održana je 21.11.2014. godine u 1.d razredu koji vodi učiteljica Dubravka Fiolić. Voditeljica radionice, učenica sedmog razreda, Leonarda Horvat govorila je učenicima o ulozi bakterija u preradi mlijeka. Profesorica Lidija Žišković je učenike upoznala s mikroskopom, izradom mikroskopskog preparata cheap jerseys china i mikroskopiranjem dobrih i loših bakterija (bakterije octenog i mliječnog vrenja, te bakterije uzročnice tuberkuloze).

Uzorak kapljice vode s jezera prvašićima je otkrio svijet jednostaničnih životinja koje su pred njihovim očima „trčale“ u vidnom polju. Njihovom oduševljenju nije bilo kraja!

J.J. Watt is 'trying' to find a girlfriend, but is unsuccessful

Texans star J.J. Watt is admired by a lot of people, but he told NFL.com that he's struggling to find love. Watt said he's trying, and someday he wants to settle down with a wife and kids, but right now he has a busy schedule that doesn't allow much social time. He opened up about his dating life, or lack thereof.

Učenici 1.d razreda s nestrpljenjem su čekali dolazak profesorice koja im je pokazala dobre i loše bakterije. cheap jerseys factoryNjih su prije toga vidjeli samo na internetu. Pažljivo su slušali stariju učenicu koja je govorila o bakterijama. Najveći interes je izazvao mikroskop koji je otkrio živi svijet u kapljici vode. Učenici su vidjeli „papučicu“ koja je živahno plivala i izazvala smijeh i cheap jerseys free shipping uzbuđenje. Nakon radionice kreativnim likovnim izražavanjem prikazali smo nevidljivi svijet koji smo vidjeli uz pomoć mikroskopa. Taj dan smo bili puni dojmova, veseli i zadovoljni.

 

Dubravka Fiolić, dipl. uč.